Happy Horse

Happy Horse, is dé ontwerper van zachte, eigenwijze knuffeldieren. In kleur, karakter en uitstraling onderscheiden de knuffels zich stuk voor stuk van hun soortgenoten.

Op een aantal knuffels (zoals de bekende Rabbit Richie) borduren we de babynaam. Dit zorgt voor een uniek en origineel kraamcadeau. Een babycadeau om altijd te bewaren.

Met een groot gevoel voor humor en voor trends in kleuren, materialen en dessins, weet het team van Happy Horse steeds weer een nieuwe snaar te raken. Happy Horse tekent zo al meer dan 50 jaar lang voor een collectie knuffels en bijpassende artikelen die steevast verleiden tot een glimlach of een grinnik. Behalve originaliteit, heeft zij veiligheid hoog in het vaandel staan.

Alle producten uit de collectie van voldoen aan de hoogste Europese veiligheidsnormen en zijn voorzien van het CE-keurmerk.

Rabbit Richie

Onze bestseller is de Happy Horse Rabbit Richie met naam. Dit mooie konijn bieden wij aan in verschillende kleuren en twee verschillende maten. Deze knuffels van Happy Horse zijn zéér geliefd, heerlijk zacht en knuffelen als de beste!

Hieronder staan alle knuffels die wij kunnen personaliseren. Wij kiezen voor borduren en niet voor bedrukken in verband met de veiligheid. Het borduursel zal niet loslaten, maar het stiksel is daardoor wel zichtbaar aan de achterkant van (het oor van) de knuffel of tuttle.