Gouden Boekje

De Gouden Boekjes (Little Golden Books) zijn van oorsprong een Amerikaanse serie kinderboeken en worden in Nederland sinds 2001 uitgegeven door Rubinstein.

Bij Babycompany.nl bestel je een los Gouden Boekje of met een extra cadeau, zoals een gepersonaliseerde baby badjas. Wij hebben deze boekjes ook verwerkt in leuke, complete kraamcadeaus zoals een mooie kraammand of een goed gevuld koffertje.

De serie staat bekend om zijn originele verhaaltjes, prachtige illustraties en het gouden randje. Het zijn stevige, kartonnen boekjes met een gouden rug. De mooiste verhalen en sprookjes van vroeger en nu, van internationale en van nationale bekende auteurs worden omgetoverd in een Gouden Boekje met nieuwe mooie illustraties.Wereldwijd zijn er meer dan 1.500 Gouden Boekjes verschenen die in totaal meer dan 3 miljard keer zijn verkocht. En elk jaar komen er nieuwe bij…want veel Nederlandse auteurs en illustratoren leveren maar al te graag een bijdrage aan de uitbreiding van de Gouden Boekjes collectie.