Badcape met naam

Voor een baby badcape met naam ben je bij Babycompany.nl aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het borduren van de naam op onder andere een baby badcape. De badcapes van ons eigen merk Babycompany.nl, zijn van een luxe, extra dikke badstof en dus heerlijk zacht voor de kwetsbare babyhuidjes.

Wij bieden een baby badcape met naam aan van ons eigen merk  in 3 kleurstelling: wit, wit met een roze bies en wit met een blauwe bies.

Shop een losse badcape óf kies een leuk, compleet pakket uit.
Wil je liever (een pakket met) een gepersonaliseerde badjas? Misschien wil je liever een knuffel met naam uitzoeken.

Baby badcape met naam

Onze badcapes zijn van uitstekende kwaliteit badstof velours, namelijk 450g/m² in plaats van de gebruikelijke 360g/m² en dat voel je! De badcapes zijn uiteraard van 100% katoen. Door de luxe kwaliteit voelen de badcapes dus heel dik en heerlijk zacht aan. Wij bieden 3 kleurstellingen van ons eigen merk badcadpes aan: effen wit, wit met een lichtroze biesje en wit met een lichtblauw biesje.

Personaliseren

Wist je dat je bij ons kan kiezen uit 8 lettertypen, 22 kleuren borduurgaren en of je de naam op de voor- of achterkant geborduurd wilt hebben? Met een optioneel kroontje boven de naam en/of een bedrijfslogo op het badjasje? Daardoor ben je verzekerd van een unieke en persoonlijke baby badcape met naam. Wij borduren de naam op de capuchon bij keuze voor borduren op de voorkant en het eventuele logo op de linkerflap.

Heb je interesse om het (bedrijfs)logo op een badjasje te laten borduren? Neem dan even contact met ons op om dit door te spreken en hoe wij het logo graag ontvangen.