Over Babycompany

Onze volledige adresgegevens zijn:

Postadres:
Babycompany.nl
Prunuslaan 12
​3723 WB Bilthoven

Bezoek-/ retouradres:
Babycompany.nl
Rembrandtlaan 1b unit 1
3723 BG Bilthoven

Tel: 06 21 31 53 52 (bellen of whatsapp)
E-mail: info@babycompany.nl
KvK: 72427558 te Utrecht
BTW nummer: NL002119891B81

Klik hier om onze Algemene voorwaarden te bekijken
Klik hier om onze Privacy policy te bekijken

OVER BABYCOMPANY.NL

Babycompany.nl, al sinds 1 september 1999 de bijzondere online winkel voor originele kraamcadeaus. Ons opgebouwde klantenbestand bestaat inmiddels uit een groot aantal bedrijven en particulieren. Persoonlijke service hebben wij hoog in het vaandel.

Iedere ouder herkent het gevoel van waardering om kort na de bevalling een cadeau voor de baby van je collega(’s), bedrijf, vrienden of een kennis te ontvangen. In een handomdraai plaatst u bij ons een bestelling van een origineel babycadeau of kraampakket voor de kersverse ouder(s) thuis, in het ziekenhuis of voor de babyshower. Natuurlijk kunt u op onze site ook cadeaus en/of producten vinden voor uw eigen baby.

Babycompany.nl heeft in haar assortiment alleen merkartikelen. Bij het samenstellen hiervan kiest zij altijd voor de mooiste en kwalitatief hoogwaardigste artikelen voor de kraamcadeaus. Bovendien zijn wij gespecialiseerd in het borduren van cadeaus voor baby’s met de naam van de baby. Van badjasje en badcape tot knuffel en rompertje.

Een greep uit onze merken: BamBam | Engel. | Funnies | Happy Horse | Nijntje | Snoozebaby | en ons eigen merk Babycompany.nl |

Alle babycadeaus worden stijlvol en feestelijk verpakt en voorzien van uw persoonlijke felicitatietekst.

PERSOONLIJKE NOOT

Babycompany.nl is in 1999 opgericht door Wilma de Brauw-van den Berg. Zij was er snel bij om in te springen op de ontwikkelende trend van online winkelen. En specifiek in het online kopen van kraamcadeaus.

In de jaren erna is Babycompany.nl uitgegroeid tot een betrouwbare partij, waar particulieren en bedrijven kraamcadeaus kopen en, het cadeau laten bezorgen bij de kersverse ouder(s).

In 2014 heeft Wilma met Babycompany.nl de Thuiswinkel XS prijs gewonnen, in de categorie ‘cadeau’, een hele prestatie!

Babycompany.nl heeft zich bewezen in het snel verzenden van leuke, gepersonaliseerde kraamcadeaus en dit alles met een persoonlijke touch van Wilma. Zij heeft altijd haar best gedaan om de klanten zo goed mogelijk te helpen en oplossingen te vinden waar mogelijk. Ze heeft een trouwe schare klanten verzameld die graag weer bestellen bij Babycompany. Heel trots ben ik dan ook dat ik per 1-1-2021 Babycompany.nl heb overgenomen van Wilma.

OVER MIJ

Ik heb ook een bedrijf in webdesign, waar ik websites maak voor klanten en onderhoud pleeg aan de bestaande websites. Wilma en ik leerden elkaar kennen in 2019 en sinds die tijd hebben we regelmatig samengewerkt. Uiteindelijk heeft Wilma in 2020 besloten te willen stoppen met Babycompany.nl om zich te richten op andere zaken en zij benaderde mij om te kijken of ik interesse had in een overname. Het antwoord moge duidelijk zijn!

Vol frisse moed ben ik afgelopen januari gestart met het runnen van Babycompany.nl. Er komt veel bij kijken, maar voor de klanten verandert er niet veel. Kraamcadeaus worden nog steeds gepersonaliseerd en (eventueel) leuk ingepakt verzonden naar de klanten. Net als Wilma vind ik een goede klantenservice heel belangrijk en sta ik er altijd voor open om met klanten mee te denken.

Ik ben heel blij dat ik deze stap gezet heb en ik wens Wilma veel succes met haar nieuwe avonturen!

– Rianne van de Bovenkamp & team

Wilma en Rianne bij babycompany.nl