Over Babycompany

Onze volledige adresgegevens zijn:

Postadres:
Babycompany.nl
Kampweg 54
3769 DH Soesterberg

Bezoek-/ retouradres:
Babycompany.nl
Rembrandtlaan 1B
3723 BG Bilthoven

Tel: 06 10 08 90 18 (bellen of whatsapp)
E-mail: info@babycompany.nl
KvK: 52852881 te Utrecht
BTW nummer: NL001728230B50

Klik hier om onze Algemene voorwaarden te bekijken
Klik hier om onze Privacy policy te bekijken

OVER BABYCOMPANY.NL

Babycompany.nl, al sinds 1 september 1999 de bijzondere online winkel voor originele kraamcadeaus. Ons opgebouwde klantenbestand bestaat inmiddels uit een groot aantal bedrijven en particulieren. Persoonlijke service hebben wij hoog in het vaandel.

Iedere ouder herkent het gevoel van waardering om kort na de bevalling een cadeau voor de baby van je collega(’s), bedrijf, vrienden of een kennis te ontvangen. In een handomdraai plaatst u bij ons een bestelling van een origineel babycadeau of kraampakket voor de kersverse ouder(s) thuis, in het ziekenhuis of voor de babyshower. Natuurlijk kunt u op onze site ook cadeaus en/of producten vinden voor uw eigen baby.

Babycompany.nl heeft in haar assortiment alleen merkartikelen. Bij het samenstellen hiervan kiest zij altijd voor de mooiste en kwalitatief hoogwaardigste artikelen voor de kraamcadeaus. Bovendien zijn wij gespecialiseerd in het borduren van cadeaus voor baby’s met de naam van de baby. Van badjasje en badcape tot knuffel en rompertje.

Een greep uit onze merken: BamBam | Funnies | Happy Horse | Nijntje | Snoozebaby | en ons eigen merk Babycompany.nl |