Babycompany.nl

Babycompany.nl | Bijzondere cadeaus voor bijzondere baby’s |

Babycompany.nl

Bij het samenstellen van het assortiment kiest Babycompany altijd voor de mooiste en kwalitatief hoogwaardigste producten. Bovendien zijn wij gespecialiseerd in het borduren van kraamcadeaus met de naam van de baby. Wij borduren bijvoorbeeld badjasjes en badcapes voor baby’s, maar ook knuffels, tuttles, knuffeldoekjes en deken(tje)s.

Kraamcadeau met naam

Een baby badjas met naam, een badcape met naam of een gepersonaliseerde knuffel? Bij Babycompany.nl zit je altijd goed. Je hebt bij ons ruime keuze voor een origineel kraamcadeau, dus je vindt zeker wat je zoekt.

Badjas met naam

Wist je dat je bij ons kan kiezen uit 8 lettertypen, 22 kleuren borduurgaren en of je de naam op de voor- of achterkant geborduurd wilt hebben? Met een optioneel kroontje boven de naam en/of een bedrijfslogo op het badjasje? Daardoor ben je verzekerd van een unieke en persoonlijke baby badjas met naam. Wij borduren de naam bij keuze voor het borduren op de voorkant, op de linkerborst. Het eventuele bedrijfslogo borduren wij op de achterkant.

Badcape met naam

Voor de badcape met naam hebben wij dezelfde borduuropties als voor de baby badjas. Als je kiest voor het borduren van de naam op de voorkant, dan borduren wij de naam op de capuchon van de badcape. Een eventueel (bedrijfs)logo borduren wij op de linkerflap.

Knuffel met naam

Natuurlijk bestel je bij ons ook een knuffel met naam, bijvoorbeeld een gepersonaliseerde Rabbit Richie. Maar van Funnies hebben wij ook leuke knuffels die zo van de Savanne weggelopen lijken te zijn! Wij trekken deze knuffels een t-shirt aan in een kleur naar keuze en het t-shirt wordt voorzien van een naam.

Veiligheid voor alles

Bij babycompany.nl gaan we voor kwaliteit én veiligheid. Ons assortiment bestaat uit mooie, kwalitatief hoogstaande merken. Wij kiezen voor borduren in plaats van bedrukken, omdat het borduursel niet los zal laten. Wel zo fijn als je kleintje lekker sabbelt op de nieuwe knuffel! Borduren gaat door de stof heen en daardoor is het borduursel zichtbaar aan de achterkant van het oor van de knuffel, knuffeldoek en tuttle. Ook bij de badjas en de badcape is het borduursel zichtbaar, maar dan aan de binnenkant.

Heb je interesse om het (bedrijfs)logo op een badjasje te laten borduren? Neem dan even contact met ons op om dit door te spreken en hoe wij het logo graag ontvangen.