Personaliseren

Bij babycompany.nl bestel je makkelijk en snel een gepersonaliseerd kraamcadeau. Kijk snel in ons assortiment welk cadeau geborduurd kan worden.

Natuurlijk is babycompany.nl bekend om de badjassen en badcapes de geborduurde naam van de baby erop. Bedrijven kunnen er ook voor kiezen om het bedrijfslogo te laten borduren.

De babynaam wordt links op de borst op de badjasjes geborduurd, het eventuele logo wordt op de achterkant van de badjas geborduurd. Bij de badcapes wordt de naam op de capuchon geborduurd. Het eventuele logo op de linkerflap van de badcape.

Naast badjasjes en badcapes, bestel je bij ons ook een knuffel, tuttle of feestslinger als gepersonaliseerd kraamcadeau. Let er op dat borduren door de stof heen gaat. Wij kiezen hiervoor in verband met de veiligheid, het borduursel zal namelijk niet loslaten. Wel is het borduursel bij de knuffels, tuttles, knuffeldoekjes en slingers te zien aan de achterkant. Bij de badjassen en badcapes is het ook te zien, maar dat zit dan aan de binnenkant.

De met een borduursel gepersonaliseerde cadeaus worden na maximaal 3 werkdagen verzonden. Hieronder kun je een aantal voorbeelden zien:

Badjas | voor

Voorbeeld van borduring op badjas roze 'Nikkie'

Badjas | achter

Voorbeeld van borduring op badjas wit 'Junayd' - achterkant badjas

Badcape

Voorbeeld van borduring op badcape wit 'Jonathan'

Knuffel

Kraamcadeaus met naam: Voorbeeld van borduring op rabbit richie: roze, witte en blauwe richie - Bobby - Else - Ferre: Knuffel met naam

Tuttle

Rabbit Richie in mintgroen met in donkergroen de naam Benjamin geborduurd

Slinger

Voorbeeld van borduring op Engel. slinger 'Sal'