• 1
  • 2

Funnies

In 1996 opgericht en vanaf het begin direct een belangrijke speler op de markt. Onder de merknaam Funnies produceren zij kwalitatief hoogwaardige badtextiel, baby-artikelen, pluche knuffels en diverse accessoires. 

Bij babycompany.nl bestel je makkelijk en snel mooie, vaak gepersonaliseerde, Funnies producten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een hippe baby badjas met naam? Een badcape met naam of een leuk setje met een gepersonaliseerde slab en muts. In een aantal van onze koffertjes en manden zitten producten van dit leuke merk verwerkt, zoals ook te zien is op deze pagina. De grote knuffels, de olifant, leeuw en giraffe, trekken wij een gepersonaliseerd t-shirtje in een kleur naar keuze aan.

Personaliseren

Wist je dat je bij ons kan kiezen uit 8 lettertypen, 22 kleuren borduurgaren en of je de naam op de voor- of achterkant geborduurd wilt hebben (als je kiest voor een badcape of badjas)? Met een optioneel kroontje boven de naam en/of een bedrijfslogo op het badjasje of de badcape? Daardoor ben je verzekerd van een unieke en persoonlijke baby badjas met naam. Wij hebben een uitgebreid assortiment van producten die we borduren. Zoals een Rabbit Richie met naam, een gepersonaliseerde slab of muts, een zachte Snoozebaby wikkeldeken en nog veel meer!

(Bedrijfs)logo)

Heb je interesse om het (bedrijfs)logo op een badjasje of badcape te laten borduren? Neem dan even contact met ons op om dit door te spreken en hoe wij het logo graag ontvangen.

Shop een losse baby badjas met naam óf kies een leuk, compleet pakket uit.
Wil je liever (een pakket met) een gepersonaliseerde badcape? Misschien wil je een knuffel met naam uitzoeken?