Nijntje

Nijntje, ook bekend als nijntje pluis, is de hoofdpersoon van een serie kinderprentenboeken over een konijntje.

In 1955 werd het eerste boek van nijntje uitgebracht, geschreven door de Nederlands schrijver en tekenaar Dick Bruna (1927-2017). Ook internationaal is nijntje beroemd. In het Engels heet ze miffy.

Bij Babycompany.nl heb je ruime keuze voor een Nijntje kraamcadeau. Wij hebben momenteel twee Nijntje ‘lijnen’: Fun at Sea en Green Knit. Van beide lijnen zijn er verschillende losse cadeaus te bestellen, maar je kan ook kiezen voor een compleet kraamcadeaupakket. Wij hebben verschillende Nijntje artikelen samengevoegd in een koffertje of een kraammand. Deze pakketten hebben altijd een gepersonaliseerd cadeau.

Personaliseren

Wist je dat je bij ons kan kiezen uit 8 lettertypen, 22 kleuren borduurgaren en of je de naam op de voor- of achterkant geborduurd wilt hebben? Met een optioneel kroontje boven de naam en/of een bedrijfslogo op het badjasje? Daardoor ben je verzekerd van een unieke en persoonlijke baby badjas met naam. Wij borduren de naam bij keuze voor het borduren op de voorkant, op de linkerborst. Het eventuele bedrijfslogo borduren wij op de achterkant.

(Bedrijfs)logo)

Heb je interesse om het (bedrijfs)logo op een badjasje te laten borduren? Neem dan even contact met ons op om dit door te spreken en hoe wij het logo graag ontvangen.

Shop een losse baby badjas met naam óf kies een leuk, compleet pakket uit.
Wil je liever (een pakket met) een gepersonaliseerde badcape? Misschien wil je een knuffel met naam uitzoeken?