Snoozebaby

Snoozebaby, hét Nederlandse mid-to-high-end baby textiel accessoire merk, ontwerpt vrolijke, functionele en speelse baby- en peuterproducten zoals knuffeldoekjes, wikkeldekens, boxkleden en knuffels.

De wikkeldekens en de knuffeldoekjes (Sweet Dreaming) zijn, tegen een meerprijs, ook te bestellen met een geborduurde naam in een kleur en lettertype naar keuze. Zo ben je verzekerd van een uniek kraamcadeau!

Origineel om als kraamcadeau te geven, een babycadeautje met stijl. Alle producten worden gekenmerkt door de inmiddels beroemde labeltjes, die variëren in kleur, materiaal en ontwerp. Een Nederlands merk wat je gerust kan geven als kraamcadeautje op een babyshower. Een hip babycadeau.

Deze labelproducten zijn niet alleen hip, trendy en schattig om te zien, ze bieden troost, comfort en werken rustgevend. Door met die leuke labeltjes te knuffelen en te friemelen, wordt de fijne motoriek van de kids gestimuleerd en hun tastzin bevorderd. Bovendien zorgen de labels voor een vertrouwd gevoel bij kinderen, comfort en rust. Alle producten zijn CE gecertificeerd en voldoen aan de nieuwste Europese (EN71) en Amerikaanse normen.

Hoewel alle producten van Snoozebaby met de grootste zorg en met de hand zijn gemaakt, adviseren wij na elke wasbeurt alle labels goed te controleren!