• 1
  • 2

Happy Horse

Dé ontwerper van zachte, eigenwijze knuffeldieren. In kleur, karakter en uitstraling onderscheiden de knuffels zich stuk voor stuk van hun soortgenoten.

Op een aantal knuffels (zoals de bekende Rabbit Richie) borduren we de babynaam. Dit zorgt dus voor een uniek en origineel kraamcadeau. Een babycadeau om altijd te bewaren!

Met een groot gevoel voor humor en voor trends in kleuren, materialen en dessins, weet het team van Happy Horse steeds weer een nieuwe snaar te raken. Zo tekent het merk al meer dan 50 jaar lang voor een collectie knuffels en bijpassende artikelen die steevast verleiden tot een glimlach of een grinnik. Behalve originaliteit, heeft zij veiligheid hoog in het vaandel staan. Je kan alle tuttles en knuffels los bestellen, maar wij hebben ook alvast kraamcadeaupakketten samengesteld! Bijvoorbeeld verschillende koffertjes of mooie kraammanden.

Alle producten uit de collectie van voldoen aan de hoogste Europese veiligheidsnormen en zijn voorzien van het CE-keurmerk.

Rabbit Richie

Onze bestseller is de Happy Horse Rabbit Richie met naam. Dit mooie konijn bieden wij aan in verschillende kleuren en twee verschillende maten. Deze knuffels zijn zéér geliefd, heerlijk zacht en ze knuffelen als de beste!

Personaliseren

Wist je dat je bij ons kan kiezen uit 8 lettertypen, 22 kleuren borduurgaren? Hierdoor ben je verzekerd van een unieke en persoonlijke knuffel met naam. Wij borduren bijvoorbeeld de naam op het linkeroor van Rabbit Richie en onder het midden van de Rabbit Richie tuttle. Als je een artikel aanklikt zie je daar (meestal) een voorbeeld van een kraamcadeau dat wij eerder geborduurd hebben.

Veiligheid voor alles

Bij babycompany.nl gaan we voor kwaliteit én veiligheid. Wij hebben mooie, kwalitatief hoogstaande merken in ons assortiment. Wij kiezen dus ook voor borduren in plaats van bedrukken, omdat het borduursel niet los zal laten. Wel zo fijn als je kleintje lekker sabbelt op de nieuwe knuffel! Borduren gaat door de stof heen en daarom is het borduursel zichtbaar aan de achterkant van het oor van de Rabbit Richie met naam, overige gepersonaliseerde knuffels en de tuttles. Wij geven dit altijd nog aan bij het product zelf.

Shop een losse knuffel met naam óf kies een leuk, compleet pakket uit.
Wil je liever (een pakket met) een gepersonaliseerde badcape? Misschien wil je een badjas met naam uitzoeken?