• 1
  • 2

Nifty

Handige producten om badderen nèt even wat makkelijker te maken.

Bijvoorbeeld de Nifty Baby Shower Glove: zodra de Baby Shower Glove nat is, wordt deze stroef en plakt de speciale organische badstof van de handschoen aan je arm. Zo is je baby tijdens het douchen in veilige handen.

Of de Nifty Handsfree Badcape: door het verzwaarde dierenpootje blijft de cape over je schouder hangen. Zo blijf je zelf droog en heb je beide handen vrij om je baby makkelijk en snel in te wikkelen na het badderen.

Baby Shower Glove:

Veel ouders vinden het heerlijk om met hun baby te douchen. Het versterkt de band tussen ouder en kind en bovendien raakt de baby al op heel jonge leeftijd vertrouwd met water.

Wat het echter lastig maakt, is dat een baby onder de douche erg glibberig wordt. Om nu toch meer grip op je kind te hebben, heeft een Nederlandse vader de Baby Shower Glove™ ontwikkeld, een speciale handschoen die je onderarm voor een groot gedeelte bedekt.

Zodra de Baby Shower Glove™ nat is, wordt deze stroef en plakt de speciale organische badstof van de handschoen aan je arm. Zo is je baby tijdens het douchen in veilige handen. De handschoen is 42 lang.
Wij bieden ook complete kraamcadeaupakketjes aan waar wij deze praktische én leuke Shower Glove in verwerkt hebben

Handsfree Badcape:

Met de Nifty Handsfree badcape wordt badderen met je baby een stuk relaxter!

De badcape is heerlijk zacht en ook nog eens heel handig. Door het verzwaarde dierenpootje blijft de cape over je schouder hangen. Op deze manier blijf je zelf droog en heb je beide handen vrij om je baby makkelijk en snel in te wikkelen na het badderen.

Vanaf nu geen gedoe meer met een badcape of handdoek onder je kin. Het verzwaarde dierenpootje houdt de cape keurig op z’n plaats. Leuk detail: de verschillende badcapes zijn geïnspireerd op dieren die in de natuur ook ‘hangen’.

Babycompany.nl

Wij bieden verschillende producten van Nifty aan. Je kunt ze allemaal los bestellen, maar wij hebben ook vast complete kraamcadeaus samengesteld. Al deze setjes en manden hebben een gepersonaliseerd cadeau!