Personaliseren

De met een borduursel gepersonaliseerde cadeaus worden na maximaal 3 werkdagen verzonden. Hieronder kun je een aantal voorbeelden zien:

7x-badjas-400×400-removebg-preview (1)

Badjas | voor

Mand-badjas-brownclay_knuffel-me-beer_bear-bella_bijtring-ster-400×400-removebg-preview (1)

Badjas | achter

Koffer-M-zilver_zoro_funnies-slab-spenendoekje-cream_little-dutch-rammelaar-400×400-removebg-preview (1)

Badcape

7x-badjas-400×400-removebg-preview (1)

Knuffel

Koffer-M-zilver_zoro_funnies-slab-spenendoekje-cream_little-dutch-rammelaar-400×400-removebg-preview (1)

Slab en/of mutsje

Bij babycompany.nl bestel je makkelijk en snel een gepersonaliseerd kraamcadeau. Kijk snel in ons assortiment en zoek een mooi kraamcadeau met naam uit.

Een gepersonaliseerd kraamcadeau is altijd een goed idee om cadeau te doen. Door de ruime keuze in lettertype en kleuren maak je altijd iets unieks.

De babynaam wordt links op de borst op de badjasjes geborduurd, het eventuele logo wordt op de achterkant van de badjas geborduurd. Bij de badcapes wordt de naam op de capuchon geborduurd. Het eventuele logo op de linkerflap van de badcape.

Bij ons bestel je natuurlijk ook een knuffel, tuttle, muts, slab of feestslinger als gepersonaliseerd kraamcadeau. Let er op dat borduren door de stof heen gaat. Wij kiezen hiervoor in verband met de veiligheid, het borduursel zal namelijk niet loslaten. Wel is het borduursel bij de knuffels, tuttles, knuffeldoekjes en slingers te zien aan de achterkant. Bij de badjassen, badcapes, slabben en mutsjes is het ook te zien, maar dat zit dan aan de binnenkant.

Bedrijven kunnen er ook voor kiezen om het bedrijfslogo te laten borduren op een badjas of badcape.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Volg ons op social media of stuur een whatsapp