Onze kraamcadeaus

Bij Babycompany.nl kun je kiezen uit gepersonaliseerde kraamcadeaus en voor cadeaus waarbij dat niet zo is. Maak hieronder je keuze of scroll eens door onze kraamcadeaus om te zien wat wij aanbieden.

Filter

Kraamcadeau met naam

Een baby badjas met naam, een badcape met naam of een gepersonaliseerde knuffel? Bij Babycompany.nl zit je altijd goed. Wij hebben veel verschillende opties aan artikelen, dus je vindt zeker wat je zoekt. Onze badjasjes zijn van uitstekende kwaliteit badstof velours, want met 450g/m² in plaats van de gebruikelijke 360g/m² voel je dat zeker! De badjassen zijn uiteraard van 100% katoen. Door de luxe kwaliteit voelen ze dus heel dik en heerlijk zacht aan. Wij bieden 3 kleurstellingen van ons eigen merk aan: effen wit, wit met een lichtroze biesje en wit met een lichtblauw biesje.

Daarnaast hebben wij de mooie, hippe badjasjes van het merk Funnies in het assortiment. En met maar liefst uit 8 verschillende kleuren zit er zeker een favoriet voor je bij. Ook de baby badjasjes van Funnies borduren wij natuurlijk een naam naar keuze.

Personaliseren

Wist je dat je bij ons kan kiezen uit 8 lettertypen, 22 kleuren borduurgaren en of je de naam op de voor- of achterkant geborduurd wilt hebben? Met een optioneel kroontje boven de naam en/of een bedrijfslogo op het badjasje of de badcape? Daardoor ben je verzekerd van een uniek en persoonlijk kraamcadeau met naam. Wij borduren bijvoorbeeld de naam op een badjas of badcape, op knuffels en tuttles. Daarnaast hebben wij genoeg opties voor artikelen die we niet personaliseren of waar personaliseren een optie is. Dit staat aangegeven bij het artikel zelf. Het assortiment wisselt regelmatig, blijven vernieuwen vinden wij belangrijk.

Veiligheid voor alles

Bij babycompany.nl gaan we voor kwaliteit én veiligheid. Wij hebben mooie, kwalitatief hoogstaande merken in ons assortiment. Wij kiezen voor borduren in plaats van bedrukken, omdat het borduursel niet los zal laten. Wel zo fijn als je kleintje lekker sabbelt op de nieuwe knuffel! Borduren gaat door de stof heen en daardoor is het borduursel zichtbaar aan de achterkant van het oor van de knuffel, knuffeldoek en tuttle. Ook bij de badjas en de badcape is het borduursel zichtbaar, maar dan aan de binnenkant.

Heb je interesse om het (bedrijfs)logo op een badjasje te laten borduren? Neem dan even contact met ons op om dit door te spreken en hoe wij het logo graag ontvangen.