Voor bedrijven

Wij hebben als uitgangspunt om mooie babyartikelen van bekende merken in ons assortiment te voeren. Daarnaast voldoen al onze producten aan de hoogste de hoogste veiligheidseisen (CE norm). Alle kraamcadeaus worden netjes verpakt en, indien gewenst, stijlvol ingepakt en voorzien van een felicitatiekaartje met uw tekst.

Al ruim 20 jaar verzorgen wij kraamcadeaus voor medewerkers, collega’s en/of klanten van bedrijven.

Onze webwinkel is gemakkelijk, de bestelmethode spreekt voor zich en door middel van een eventuele log-in verschijnen uw basis bedrijfsgegevens op het scherm. U kunt bij ons op factuur bestellen. Er is een optie om de factuur in de cc rechtstreeks naar uw administratie / accounts payable te mailen. Tevens kunnen wij de factuur uploaden in uw eigen SAP of Coupa-systeem. Neem hierover vrijblijvend contact met ons op.

Wij kunnen kraamcadeaus voorzien van een bedrijfslogo (of afbeelding), maar denk bijvoorbeeld ook aan logo’s/beeldmerken van studentenhuizen of jaarclubs. Wij ontvangen hiervoor eenmalig uw logo, als eps vectorenbestand in een aparte e-mail. Neemt u hierover gerust vrijblijvend contact met ons op via telefoon: 06 10 08 90 18 (bellen of whatsapp) of via e-mail: info@babycompany.nl.

Wij kunnen het kraamcadeau aan u of rechtstreeks aan de nieuwbakken ouder(s) sturen. De factuur sturen wij uiteraard naar uw kantooradres.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Volg ons op social media of stuur een whatsapp